Hosszú idő után ismét Vegyész-meccs a Don Boscóban

Szerdán 17:45-től fogadja a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika csapata felkészülési mérkőzésen a szintén extraligás Debrecent. A másfél hét múlva esedékes bajnoki rajt előtt először látható hazai környezetben a formálódó, de továbbra is fiatal csapatunk.

A múlt pénteki tornagyőzelmet követően boldogan telt a hétvégi pihenés. Ezen a héten pedig már érezhetően csökkenteni fog az edzőtermi terhelésen Toronyai Miklós vezetőedző, és Dudás Tamás erőnléti edző. Emellett a minőségi labdás edzésekre fognak még további hangsúlyt fektetni, és ezeket fogják magasabb szintre emelni. A változtatásoknak eljött az ideje, hiszen október 4-én kezdi meg az extraligás szezont csapatunk egy borsodi rangadóval.

Addig is a vegyészes srácokra még egy hazai felkészülési mérkőzés vár, melyet a hazai szurkolótábor is megtekinthet a Don Bosco Sportközpontban. Az eseményre a belépés díjtalan.

A Debrecennel harmadik alkalommal találkozunk a szezon kezdete előtt, akik szintén friss élményekkel utaznak el hozzánk, ugyanis vasárnap Miskolcon jártak az I.Gregor András felkészülési tornán. A hazai MEAFC-Miskolc mellett a fővárosi TFSE, és a MAFC ellenfelei voltak, az eseményt pedig a DEAC a harmadik helyen zárta.

Eddigi közös felkészülési mérkőzések eredményei:
DEAC – GreenPlan-VRCK 3-1 (23, 23, -19, 16)
GreenPlan-VRCK – DEAC 4-0 (22, 28, 17, 13)