Elő a naptárral: íme, az Extraliga tervezett menetrendje

A Magyar Röplabda Szövetség nemrég közzétette a férfi Extraliga 2024/2025-ös szezonjának a menetrendjét. Van olyan mérkőzés, aminek a dátuma még most sem fix, de a változtatásokról értesíteni fogjuk szurkolóinkat.

Ilyen például a december 8-i, Fino Kaposvár elleni mérkőzésünk, amelyet nagy valószínűséggel a nemzetközi kupában induló ellenfelünk kérésére november derekán fogunk megrendezni. A többi meccs most már nagyjából rendben van, így most már biztos, hogy a szezont egy hamisítatlan borsodi rangadóval fogja kezdeni a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika: október 4-én a MEAFC-Peka Bau vendégei leszünk.

Az első bajnokin az előző idény bronzérmesét, a MAFC-ot fogadjuk, majd viszonylag későn, november 2-án lesz a következő hazai összecsapásunk, akkor az ezüstérmes MÁV Előre-Foxconn vizitál a Don Bosco Sportközpontban. Érdekesség, hogy lesz forduló az ünnepek között is, december 29-én a miskolciakat fogadjuk.

Az alapszakasz március elején zárul, majd következnek a rájátszás küzdelmei. Az Extraligát ugyanaz a 12 csapat alkotja, mint az előző szezonban, így a Kaposvár, a MÁV Előre, a MAFC, a DEAC, a Vegyész, a Kecskeméti RC, a Dág KSE, a Pénzügyőr SE, a MEAFC-Miskolc, a TFSE, a Vidux-Szegedi RSE és a Dunaújvárosi KSE.

(főcímkép: Kovács Loretta, VRCK)