Pénteken is négy szettet játszott a Vegyész a DEAC-cal

Szerda után pénteken is négyszettes felkészülési mérkőzést játszott a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a DEAC ellen. A mieinknél legalább két szett játéklehetőséget kapott mindenki, és ezúttal mind a négy felvonást meg is nyerte csapatunk.

Vass Renátó másodedző nem változtatott a két nappal korábbi terven: ugyanúgy minden játékosának legalább két teljes játszma bizonyítási lehetőséget biztosított. Fiatal edzőnk a vrck.hu érdeklődésére elárulta, sokkal jobban játszottak, mint szerdán Debrecenben, és minden egyes játékos élvezte, valamint meg is hálálta a pályán töltött perceket.

Felkészülési mérkőzés
GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika – DEAC 4-0 (22, 28, 17, 13)
Vegyész: Nikolov 1, Pozzobon 12, Kisházi 5, Miklósi-Sikes 6, Péter M. 21, Garan 1. Csere: Csordás (liberó), Óhidi 6, Fecske 6, Melher 1. Másodedző: Vass Renátó.
DEAC: Moret 11, Lasecki 6, Kun 21, Kiss 7, Dorogi 4, Elleh 5. Csere: Bán, Rácz (liberók), Toma 1, Remete 1, Kókai 4. Vezetőedző: Fodor Antal.

A Vegyész legközelebb egy hét múlva, pénteken lép pályára a szlovák Extraligában szereplő Svidník otthonában. Akkor már Toronyai Miklós vezetőedzővel az élen, de még a válogatott játékosok nélkül.

(kiemelt képünk még a felkészülés első napján készült; Kovács Loretta, VRCK)